Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attach_id in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 366 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attach_id in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 366 Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 490 Deprecated: Required parameter $icon follows optional parameter $url in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 597 Deprecated: Required parameter $shortcode follows optional parameter $isFloter in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 115 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php:366) in /customers/5/0/a/babettepeters.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1415 Maatwerk - Babette Peters | Textielvormgeefster | unique handmade upcycled

Maatwerk

Ben je op zoek naar een accessoire die ècht bij jou past en niemand anders heeft? Word je blij van duurzame en gerecyclede materialen?

Houd je van detail en mooie afwerking? Ga je voor kwaliteit?

Dan maak ik heel graag een accessoire speciaal voor jou!

Hieronder kun je een aantal accessoires zien die ik voor klanten op verzoek heb gemaakt.

Kussens zijn letterlijk een steuntje voor je rug en verdienen een ere plekje op jouw bank.

Of ik een portemonnee in het roze kon maken voor hem? Maar natuurlijk!

Een subtiele maar stoere armband voor een bijzondere vriendschap.

Deze en een andere jas hingen in de kast te wachten op een nieuw leven.

5 jaar geleden kreeg ik van Marieke de vraag of ik een tas voor haar wilde maken waar o.a. de laptop veilig mee op pad kon. De pyrografie techniek (al tekenend brandje in het leer ) sprak haar erg aan en ik ging aan de slag met haar verlanglijstje.

Een leuke uitdaging om een tas te ontwerpen die kan meegroeien afhankelijk wat er mee gaat gedurende de dag.

Hoe tof is het om je schoenen persoonlijker te laten maken met een unieke print die niemand anders heeft? Dit paar was er helemaal klaar voor om een nieuw pad in te slaan!

Pianokruk-bedrukt

De eigenaren van deze pianokruk waren op zoek naar een nieuwe bekleding en hebben mij gevraagd om een illustratie te maken op leer voor het zitgedeelte. Ze wilden graag een tafereel wat het poldergevoel van thuis zou uitstralen.

Kan ik voor jou ook iets unieks maken?

Stuur me dan een mailtje om een vrijblijvende afspraak te maken

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt