Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kunstroute Rondje Watertoren

Schimmert Hoofdstraat 69, Schimmert

Kunstroute Rondje Watertoren is een kleinschalige en kwalitatieve kunstroute die jaarlijks plaats vindt op de laatste zondag in april te Schimmert. ​Doel van Rondje Watertoren is bekendheid te geven aan kunstenaars, kunst, cultuur en cultureel erfgoed rondom de watertoren, de reus van Schimmert. Naast vaste locaties, zoals galeries en ateliers, […]

Bad Bentheimer Kunstmarkt

De  kunstmarkt vind plaats in het Schlosspark in Bad Bentheim van 11.00 - 18.00 uur. Geselecteerd door een jury zullen ongeveer 50 kunstenaars, voornamelijk uit Duitsland en Nederland, hun werk presenteren. Zij omvatten sieraden, beeldhouwwerken, fotografie, schilder- en textielwerken.

Kunstroute Gulpen-Wittem

Gulpen

In het pinksterweekend 2023 (27-29 mei) wordt de 10e editie van de Kunstroute Gulpen-Wittem georganiseerd.

Kunstmarkt Egmond aan Zee

Egmond aan zee Boulevard 7, Egmond aan zee

Egmond aan Zee, is een bruisend en touristisch dorp aan de Noord-Hollandse kust. Boven op de boulevard staat gedurende de zomermaanden elke laatste zondag van de maand een mooie veelzijdige kunstmarkt. Het dorp is goed toegangkelijk en op mooie dagen stroomt het dorp helemaal vol met dagjes mensen.

Kunstbeurs Zutphen

Een Kunstbeurs als plek waar kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een breed aanbod van diverse disciplines. Maar ook een plek waar kunst te koop is, waar contacten gelegd en afspraken gemaakt kunnen worden.

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt