Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kunstroute Gulpen-Wittem

Gulpen

In het pinksterweekend 2023 (27-29 mei) wordt de 10e editie van de Kunstroute Gulpen-Wittem georganiseerd. Je kunt me vinden op locatie 35 in Wijlre - Valkenburgerweg 104.

Schaapscheerdersfeest

Stichting Het Schaap organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer en Scouting Sint Patrick de jaarlijks druk bezochte activiteiten rondom de schaapskooi midden in de mooie Staatsbossen van Sint Anthonis zoals het Schaapscheerdersfeest in het begin van de zomer. Liefde voor natuur en ambacht staat centraal op deze dag en ik demonstreer ter […]

Open Dag Landgoed & Natuurbegraafplaats Weverslo

Ieder jaar organiseert Natuurbegraafplaats Weverslo een Open Dag waar iedereen welkom is om kennis te maken met de mooie natuur van Weverslo, het fenomeen natuurbegraven, eeuwige grafrust en de mogelijkheden rondom een afscheid in de natuur. Ik ben op deze dag er ook te vinden met de Tastbare herinneringen.

Kunst in Vaals

Vaals von clermontplein, Vaals, Limburg, Nederland

Tijdens dit weekend word de Internationale kunstmarkt gehouden rondom het gezellige von Clermontplein, het historische raadhuis en de Kopermolen. Het aanbod is divers van beeldhouw-, glas-, schilderkunst tot keramiek, modedesign en edelsmeden.

Kunstmarkt Egmond aan Zee

Egmond aan zee Boulevard 7, Egmond aan zee, Nederland

Egmond aan Zee, is een bruisend en touristisch dorp aan de Noord-Hollandse kust. Boven op de boulevard staat gedurende de zomermaanden elke laatste zondag van de maand een mooie veelzijdige kunstmarkt. Het dorp is goed toegangkelijk en op mooie dagen stroomt het dorp helemaal vol met dagjes mensen.

Kunstmarkt Kessel

In de kasteeltuin van kasteel de Keverberg te Kessel vind de kunstmarkt plaats.

Kunstdorp Sint Anthonis

Terug van weggeweest Kunstdorp Sint Anthonis. Op de eerste zondag van september wordt de prachtige Brink van Sint Anthonis omgetoverd tot een sfeervolle Kunstmanifestatie. In witte tenten en in de open ruimte worden uiteenlopende kunstdisciplines van hoog niveau getoond.

Kunstbeurs Zutphen

Een Kunstbeurs als plek waar kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een breed aanbod van diverse disciplines. Maar ook een plek waar kunst te koop is, waar contacten gelegd en afspraken gemaakt kunnen worden.

Expositie Biblioplus Mill

Tijdens deze expositie neem ik je graag mee in een kijkje achter de schermen: een maquette van mijn atelier, een gereedschappenquiz (hangende mobile), het proces van begin tot eind van een aantal tastbare herinneringen, een aantal stukken uit mijn collectie zoals tassen, portemonnees, boekenleggers en sleutelhangers. Voel je welkom op […]

Expositie Biblioplus Grave

Grave Trompetterstraat 2, Grave, Nederland

In de bibliotheek van Grave krijg je een kijkje achter de schermen, kun je een aantal unieke accessoires in het echt zien en zie je wat er komt kijken bij unieke exemplaren in opdracht. Op 14 maart ben ik van 14.30 - 17.00 uur aanwezig in Bibliotheek Grave en vertel […]

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt