Jassen duo

DSC01224
DSC01226
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
previous arrow
next arrow
DSC01224
DSC01226
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
previous arrow
next arrow
Shadow

Als ik in opdracht een tas maak wil ik graag in een persoonlijk gesprek kennis maken. Zo kan ik een beter inschatting maken wat de wensen zijn en wat bij iemand past. Zo ging het ook bij deze opdracht.

Ik wilde graag een combinatie maken van de sportieve elementen uit het blauwe jasje met de krachtige belijning van het gele jasje. Omdat kledingleer vrij dun is, heb ik een 3e kleur toegevoegd voor stevigheid van de tas.

Met een matchende sleutelhanger is dit een nieuw duo geworden.

Ik vond het spelen met kleur en zoeken naar de juiste balans hierin een toffe uitdaging en ben blij met het resultaat.

Review / Ervaring eigenaresse:

Mijn eerste kennismaking met Babette ligt al een paar jaar achter ons, toen we nog naar kunstmarkten konden gaan. Ik vond haar verhaal om leer te hergebruiken en iets nieuws van te maken geweldig. Ik had alleen geen “oud leer”. Totdat ik eind vorig jaar eens door mijn garderobe keek en ik twee jasjes zag hangen, die niet helemaal meer lekker zaten. Toen kwam het verhaal van Babette bij mij naar boven (natuurlijk ook door die leuke maand e-mails).

Ik nam contact op met Babette via email en had wat foto’s bijgevoegd van de betreffende jasjes (geel en blauw). Ik wilde er graag een handtas uit. We hebben een afspraak gemaakt bij haar thuis en zijn samen gaan zitten in haar atelier. In alle rust hebben we kennis gemaakt en zo kon Babette zich een beeld vormen van mijn persoonlijkheid en mijn smaak voor tassen. Ze heeft 3 modellen uitgewerkt en via mail doorgestuurd om een keuze maken.

De presentatie via deze mail is echt top… je krijgt een heel goed beeld wat iets gaat worden.Uiteindelijk is er een zeer unieke tas uitgekomen waar ik heel blij mee ben en nog jaren plezier van zal hebben!

Bedankt Babette voor deze leuke ervaring en toptas!

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt