Bijzondere armband

armband-front
armband-side
armband doosje
armband-verpakt
previous arrow
next arrow
armband-front
armband-side
armband doosje
armband-verpakt
previous arrow
next arrow
Shadow

Als ik in opdracht werk komen er mooie en ontroerende verhalen op tafel. Door die verhalen kom ik op ideeën die passen bij de wensen wat ik voor wie ga maken. Het leuke hiervan is dat ik zo ook uitstapjes kan maken naar andere accessoires als alleen tassen! Voor mij was dit de eerste keer dat ik een armband voor een man heb gemaakt. Aan de hand van Suzanne haar wensen ben ik aan de slag gegaan: subtiel maar wel mannelijk, verstelbaar en een tekening in pyrografie.

Review / Ervaring eigenaresse Suzanne:

“Armband of ‘good luck charm?

Voor een goeie vriend met een bijzondere geschiedenis, zocht ik een speciaal cadeau om onze vriendschap te onderstrepen, én als good luck charm voor een speciaal moment. Dat het een armband moest worden wist ik vrij snel maar struinen op internet leverde niet op wat ik zocht; ik zocht iets speciaals!

Totdat ik ineens aan Babette dacht en haar prachtige ontwerpen en maatwerk. Babette begreep precies wat ik zocht, maakte een aantal schetsen, gaf materiaal- en kleuradvies en ging aan de slag. Het resultaat? Een prachtige op maat gemaakte stoere mannenarmband met een verhaal en bescheiden symboliek die nog langer blijft, dan het speciale moment waar de armband voor bedoeld was. Dankjewel Babette!”

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt