Schoudertas specht rood-zwart

Voor deze tas raakte ik geïnspireerd door de rode bonte specht die in de voortuin aan de pindaslinger van het vogelhuisje hing. Ik had nog nooit van zo dichtbij een specht gezien! Ontzettend mooi en ik moest hem gewoon vastleggen op een tas! Ik heb hiervoor de techniek van pyrografie gebruikt. (dit betekent dat je met een soort pen onder hitte in het leer tekent, je brand dus in het leer.) 

  • De tas sluit aan de bovenzijde met een rits
  • Het hoofdvak is gevoerd met stof in zwart-witte bloemenprint en heeft 2 binnen vakken & een keycord.
  • Het leer komt van eetkamerstoelen af en is erg geschikt om deze techniek op te gebruiken. In combinatie met zwart leer van een versleten bankstel ontstaat er een mooi evenwicht met de specht op het rode leer.
  • De schouderriem van de tas is verstelbaar met de gesp.
  • Afmetingen tas: 27,5x7x33 (LxBxH)

Verkocht

Is deze tas iets voor jou?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt