Schoudertas geweven rood-wit

Kleur blijft me verassen en door te werken met materialen die al een leven achter de rug hebben wordt het nog uitdagender! Zo wilden deze 2 tinten rood leer heel graag samen verder als duo in mijn ogen. Door wit toe te voegen komen ze extra helder tot hun recht.

  • De tas is gevoerd met kunstleer.
  • Aan de binnenzijde zit aan de ene kant een groot ritsvak en aan de andere kant een klein vakje met rits, een vakje zonder rits en een plekje voor een pen.
  • Het leer is een combinatie van reststukken van een meubelfabrikant en versleten bankstel
  • Afmetingen tas: 27,5x7x22cm (LxBxH))
Prijs: Verkocht

Is deze tas iets voor jou?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt