Portemonnee 1-vaks geel gehaakte klep

Alle portemonnees zijn gemaakt van gerecycled leer en zijn stuk voor stuk uniek, net zoals de toekomstige eigenaresse of eigenaar. Voor mij is het iedere keer een feestje om mooie kleuren combinaties in leer te mogen maken met een mooi knoopje erop uit mijn verzameling!

  • Deze portemonnee heeft gehaakt klepje gevoerd met leer.
  • Door aan het lipje (met elastiek) naar beneden te trekken, open je de portemonnee.
  • Pasjes (4 per vakje) en muntgeld passen er prima in.
  • Deze portemonnee heeft 1 vakje
  • Afmetingen portemonnee: 11×7,5cm(BxH)
Prijs: Verkocht

Is deze tas iets voor jou?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt