Mannentas-Messenger

MannentasMatthieu-1
MannentasMatthieu-2
MannentasMatthieu-3
MannentasMatthieu-4
MannentasMatthieu-5
MannentasMatthieu-6
MannentasMatthieu-7
MannentasMatthieu-8
previous arrow
next arrow
MannentasMatthieu-1
MannentasMatthieu-2
MannentasMatthieu-3
MannentasMatthieu-4
MannentasMatthieu-5
MannentasMatthieu-6
MannentasMatthieu-7
MannentasMatthieu-8
previous arrow
next arrow
Shadow

Ik vond ontzettend tof toen ik van Matthieu een mailtje kreeg om voor hem een tas te maken! We hadden elkaar eerder gesproken op een kunstmarkt waar ik met mijn werk stond. Voor het eerst ging ik aan de slag met een mannentas! Stoer, doorleefd leer en grove stiksels waren woorden die ter sprake kwamen in ons overleg over de tas. Juist door de eenvoud van het model komt het leer wat ik heb gebruikt goed tot zijn recht.

De klep sluit met blinde magneten en het hoofdvak is afsluitbaar met een rits. Voor een stoer contrast heb ik de verstelbare draagriem in een combinatie van leer met zwarte nylon band gemaakt. Het zwart komt weer terug aan de binnenkant van de klep en de ritssluiting. Voor een extra karaktertrekje heb ik de tas een voering gegeven met palmbomen, stempels en exotische vogels. De tas heeft een extra vak op de achterzijde en aan de binnenkant een ritsvak.

Review / Ervaring eigenaar Matthieu:

“Eindelijk na lang zoeken naar m’n eerste “mensbag”, liep ik langs het kraampje van Babette in Gemert op het plein. Mooie gebruikte materialen en vakmanschap zag ik in de producten die uitgestald lagen, precies in mijn straatje!

Geen mensbag te zien, maar na een prettig gesprek met Babette werd al gauw duidelijk dat dat geen probleem was. Samen doorgesproken wat ik graag zou willen en van welke materialen het zou moeten worden.

Enige tijd later een belletje gekregen, en een afspraak gemaakt om te kijken. Schot in de roos! Ben er erg content mee, en kan het een ieder aanraden.

Babette nogmaals bedankt voor het mooie product wat ik van je hebt gekocht.”

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt