Fijne herinneringen

1
2
3
4
5
6
7
8
previous arrow
next arrow
1
2
3
4
5
6
7
8
previous arrow
next arrow
Shadow

Elke opdracht is persoonlijk, maar het is extra persoonlijk als het gaat om een kledingstuk van een dierbare die er niet meer is. Dan komt die dierbare er als het ware bij aan tafel zitten en krijg ik extra inspiratie in de vorm van mooie herinneringen. Dit is voor mij ontzettend waardevol en ik neem dat gevoel mee in het gehele proces.

Zo was het ook met deze opdracht: een stoere zware jas die kracht uitstraalde. In het gesprek kwam naar voren om de jaszak intact te houden en die op een plek in de tas te verwerken zodat je er ook echt met je hand in zou kunnen zoals dat bij de jas was. Een gebaar van kracht en geborgenheid. Dubbele stiksels en een detail van de manchet zorgen voor een stoere uitstraling. De rits van de jas is verwerkt in de hoofdsluiting van de tas.

Review / Ervaring eigenaresse:

“Mijn man was 2 jaar geleden overleden en zijn veel gedragen leren jas hing nog steeds aan de kapstok toen ik in het dorpsblad een interview met Babette las. 

Ik nam contact met haar op en ze kwam bij me thuis. Samen hebben we gekeken wat de mogelijkheden waren voor “een tas uit een jas”. 
Babette had hierbij veel aandacht voor de persoonlijke aspecten, zowel ons gesprek en ook in hoe met de onderdelen van de jas te werken. Dus bv gebruik maken van jaszak, manchetten en ook de rits.
Mijn voorkeur ging uit naar een stoere tas die ik dagelijks kan gebruiken.
Babette maakte 3 ontwerpen waaruit ik een keuze heb gemaakt.
Het resultaat is een hele persoonlijke, mooie en praktische tas die me, iedere keer als ik hem zie, ruik en gebruik, hele fijne herinneringen geeft.
Dankjewel hiervoor Babette”

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt