Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunstroute Rondje Watertoren

30 april 2023 @ 10:00 - 17:00

Kunstroute Rondje Watertoren is een kleinschalige en kwalitatieve kunstroute die jaarlijks plaats vindt op de laatste zondag in april te Schimmert.

Doel van Rondje Watertoren is bekendheid te geven aan kunstenaars, kunst, cultuur en cultureel erfgoed rondom de watertoren, de reus van Schimmert. Naast vaste locaties, zoals galeries en ateliers, worden ook andere locaties, die uit beeldbepalend of cultuurhistorisch perspectief interessant zijn, voor een bezoek geselecteerd. De monumentale watertoren vormt daarbij als centraal punt ons boegbeeld. Daarnaast is de mooie kerk van Schimmert een belangrijk ijkpunt.

Werken van professionele en reeds gearriveerde kunstenaars en werken van aanstormend talent worden op de deelnemende locaties tentoongesteld. Gestreefd wordt naar een zo groot mogelijke verscheidenheid in disciplines en genres. Er wordt geselecteerd op de kwaliteit van de kunstenaars door een eigen selectiecommissie. De doelgroep bezoekers waar Rondje Watertoren zich op richt zijn in algemene zin liefhebbers van kunst en cultuur.

Mijn werk en ik zijn te vinden op locatie:

Hoofdstraat 69 
6333 BG Schimmert

Gegevens

Datum:
30 april 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Site:
https://www.rondjewatertoren.nl/kopie-van-home

Locatie

Schimmert
Hoofdstraat 69
Schimmert, 6333 BG Nederland
+ Google Maps

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt