Schrijf- en verzamelboeken | ko__ok

ko__ok is een samenwerking van een bijzonder boekconcept met Annita van Betuw (grafisch ontwerper & verbeeldend kunstenaar) 

Samen delen wij twee grote liefdes – hergebruik en handgemaakte boeken – en hebben we het boek gemaakt wat nu voor je ligt.

Het zijn unieke schrijf-, verzamel- en bewaarboeken met een prachtig omslag van leer dat al een 2e leven achter de rug heeft, zoals een versleten bankstel of kledingstuk. Deze boeken zijn een kleine ode aan de schoonheid en de vele mogelijkheden van waardevol hergebruik van materialen.

Je kunt het boek op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als reisdagboek met vakjes voor foto’s, tickets en speciale herinneringen, een dagboek met brieven van dierbaren of voor de recepten die je uitwisselt met je familie en vrienden. Bekijk hier het boek-in-actie.

Elk boek is uniek, kortom, een bijzonder ‘collectors-item’. De boeken zijn dan ook genummerd – geef bij je bestelling aan welk nummer je graag wilt bestellen. Nu voor een speciale introductieprijs!

  • Het omslag is gemaakt van leer dat al een 2e leven achter de rug heeft zoals een versleten bankstel of kledingstuk.
  • Aan de binnenzijde vind je een notitieboekje (gerecycled papier), een boek van verschillende kleuren enveloppen (deadstock) samen met een potlood van krantenpapier (Pandoo).
  • Afmetingen boek: 23,5×17,5×2,5cm(BxHxD)
  • Formaat boekjes: circa A5 formaat, 60 pagina’s mix van verschillende papieren, 10 verschillende kleuren enveloppen C5 formaat
    Let op: kleuren op je scherm kunnen afwijken
Reeds verkocht: Boek #05
Nog beschikbaar: Boek #01, #02, #03, #04
Bestellen kan hier: www.boekdelenonline.nl

één van deze boeken iets voor jou?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt