Schoudertas voor laptop

Marieke-vd-V-1
Marieke-vd-V-2
Marieke-vd-V-3
Marieke-vd-V-4
Marieke-vd-V-5
Marieke-vd-V-6
Marieke-vd-V-7
Marieke-vd-V-8
previous arrow
next arrow
Marieke-vd-V-1
Marieke-vd-V-2
Marieke-vd-V-3
Marieke-vd-V-4
Marieke-vd-V-5
Marieke-vd-V-6
Marieke-vd-V-7
Marieke-vd-V-8
previous arrow
next arrow
Shadow

Voor mij is in opdracht werken zoeken naar de ultieme balans van een draagbaar accessoire in mijn handschrift die past bij de unieke persoonlijkheid van de drager.

5 jaar geleden kreeg ik van Marieke de vraag of ik een tas voor haar wilde maken waar o.a. de laptop veilig mee op pad kon. De pyrografie techniek (al tekenend brandje in het leer ) sprak haar erg aan en ik ging aan de slag met haar verlanglijstje.

Door het maken van een proefmodel aan de hand van de schetsen kon ze testen of de tas aan haar verwachtingen voldeed. De tas heeft 2 hoofdvakken en door de constructie een extra vak in het midden. Om maximaal profijt van de ruimte in de binnenvakken te hebben, zitten er alleen extra vakken aan de buitenkant. 1 van de hoofdvakken heeft een verstevigd laptop vak met aan de buitenkant lusjes voor pennen. De tas heeft op beide zijden aan de buitenkant een ritsvak waar een illustratie in pyrografie techniek  verwerkt is. Bamboe op de ene zijde en op de andere zijde een illustratie van een vosje in overeenkomst met haar achternaam. Het grijze leer is van 2 stalenboeken van een meubelfabrikant die uit de collectie gingen. Het bruine en zwarte leer komt van oude versleten bankstellen af.

Review / Ervaring Marieke na 5 jaar:

“Hi Babette, 

Wilde je even laten weten dat ik je tas nog steeds met heel veel plezier gebruik! En ik krijg er nog steeds vaak complimentjes over.

Dankjewel! 

Groetjes Marieke”

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt