Schoudertas Strand

Schoudertas Strand

Er zijn verschillende manieren om tot een ontwerp voor een tas te komen. Bij deze tas ben ik eerst gaan spelen met leer in bepaalde kleuren en de voeringstof. Door combinaties bij elkaar te leggen riep dat een bepaald gevoel op waardoor duidelijk werd welk soort model het mooiste zou zijn voor de combinatie. Vervolgens ontstond de vlakverdeling, mede door de beperkingen van het beschikbare leer.

Door de kleurstelling en vlakverdeling kreeg ik steeds meer een zee&strand gevoel en bleek het witte contrast stiksel het antwoord in hoe de tas meer eigenheid te geven. Als ik aan het strand denk dan denk ik aan de Nederlandse stranden en hoor ik de meeuwen over mijn hoofd vliegen. Door extra stiksels toevoegen op het donkerblauw en geborduurde meeuwen op het lichtblauw werd het plaatje compleet en passend bij het gevoel wat ik tijdens het maken had. Ik heb letterlijk een reis mogen maken met deze tas naar de kust en fijne herinneringen aan zee…..

  • Het hoofdvak sluit met een rits (gered van een versleten slaapzak uit de jaren 70)
  • Op de buitenkant zit aan aan 1 zijde een groot ritsvak
  • Het leer is een combinatie van restleer van 60 jaar oud project (van mijn moeder) en leer van oud bankstel (anonieme gever)
  • De voering is gemaakt van de rest stukken een bloemetjes stof waar mijn moeder vroeger van alles mee heeft gemaakt.
  • Afmetingen tas: 33x27x8cm (LxBxD)
Prijs: Verkocht

Is deze tas iets voor jou?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt