Workshop Kennismaking met leerbewerking – Leren Boekenlegger

Ervaringen deelnemers eerdere workshops:

“Leuke, interessante, creatieve workshop waarbij je verschillende technieken van leerbewerking en de achtergrond ervan leert kennen en uitvoeren, daarbij maak je ook nog een handig, leuk item voor jezelf van leer in eventueel diverse tinten en diktes. – Inge”

“Workshop op locatie met vriendinnen. Interessante uitleg over ambachtelijk met leer werken, daarna zelf aan de slag, en een mooi accessoire gemaakt onder de deskundige leiding van Babette. – Gerrie”

“Leuke workshop..leerzaam..gezellig.. Onder deskundige leiding van Babette leer je over het ambacht van leerbewerken, het duurzaam gebruiken van materialen, je veiligheid bij het gebruik van en het gevaar van werken met de gereedschappen en ben je tegelijkertijd ingespannen, geconcentreerd en aandachtig bezig met het maken van je eigen werkstukje. – Koosje” 

Tools

Vind je leer ook zo’n mooi materiaal? Wat als ik je vertel dat er heel veel leer is wat een 2e leven verdiend waar je hele mooie dingen van kunt maken? Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan leer van oude versleten bankstellen of leren kledingstukken.

Lijkt het je leuk om te leren werken met leer, dan ben je hier aan het juiste adres! Graag deel ik met jou mijn liefde voor leer èn lezen: tijdens deze workshop gaan we mooie boekenleggers van leer maken! 

In deze workshop:

  • maak je kennis met verschillende leersoorten die een 2e leven verdienen,
  • ga je oefenen met verschillende professionele gereedschappen speciaal voor leer,
  • ga je spelen met kleur en vorm,
  • maak je 1 of meer verschillende boekenleggers met de technieken die je geleerd hebt,
  • hoef je niets mee te nemen; ik zorg voor het leer en de gereedschappen,
  • heb je een super gezellige middag van 2 uur waarbij je nieuwe kennis op doet, win-win;)

voor wie:
iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken en wil kennismaken met een fantastisch mooi ambacht! Deze workshop is zeer geschikt voor een familie uitje (vanaf 12jaar), vriend(inn)en-middag, vrijgezellenfeest-activiteit, team uitje of lekker een gezellige middag. (minimaal 4 personen, maximaal 6 personen)

waar:
Je bent welkom bij mij aan de keukentafel, waarbij je gelijk een kijkje kunt nemen in mijn atelier aan huis op dinsdag, woensdag of donderdag.
òf
ik kom naar je toe, als jij voor een stevige tafel met stoelen kunt zorgen voor het gewenste aantal personen. Dagen in overleg.

Tijden:
De workshop is ’s middags en begint om 14:00 tot ca.16:00. Heb je andere wensen, in overleg is veel mogelijk!

wat kost het:
€37,50 p.p (uitgaand van 4 tot 6 personen) voor de workshop van ca. 2 uur incl. het leer en gebruik van professionele gereedschappen.
-Let op: voor workshop op locatie, kunnen er bijkomende kosten bijkomen, denk aan kilometer vergoeding en/of locatie kosten.
-Na een aanbetaling is de workshop pas bevestigd en kan het restant van het openstaande bedrag cash of contant op de dag zelf worden voldaan.

Zin om aan de slag te gaan?

Stuur me dan een email en ik neem z.s.m. contact met je op

Wil je een kijkje achter de schermen èn als eerste de nieuwste accessoires zien?

JA, DAT WIL IK

Nee, bedankt